TOMOVIĆU U LICE – OTKRIVEN TAJNI PLAN: Budalo, to je bila tvoja ideja! Sve je bio dogovor (VIDEO)

On zaćutao…
Tokom dana Vladimir Tomović sedeo je sa svojim cimerima u spavaćoj sobi, gde su razgovarali o rasporedu kreveta. Kako je poznato, od kad je Maja Marinković ušla u „Zadrugu 3“ i legla u krevet Stefana Karića, Tomović je odlučio da im da prostora, pa se ušetao u postelju Ivane Šopić i Jelene Pešić.

Tomović se požalio da ide iz kreveta u krevet, pa je Ivana Šopić odlučila da otkrije tajni plan koji su imali.

– Sad idem kod Ive i Mine, lepo su me prihvatile, ne mogu da kažem – izjavio je Tomović, na šta je Šopićeva burno odreagovala.- Budalo, pustili smo te ovde da bi Maja i Stefan ostali sami! To je bila tvoja ideja! Ti si došao kod Jelene i mene i pitao da budeš kod nas na jedno veče? Pa najlakše je da kuliraš – odbrusila je Ivana.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Tagged

One Comment on “TOMOVIĆU U LICE – OTKRIVEN TAJNI PLAN: Budalo, to je bila tvoja ideja! Sve je bio dogovor (VIDEO)”

  1. Do you buy your games http://gamefree.us/ pre-owned? After that you are a complete skinflint and the scum of the pc gaming industry. You’re worse than any pirate sailing the high seas of warez. Or a minimum of, that’s what publishers desire us to believe. Whether you have the right to offer the items you have acquired is unnecessary: the sale of used video games is harming the games industry.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.