ŠOK: ONA postaje NOVA učesnica ZADRUGE! Neće im BITI lako kad je VIDE!

Sve otkrila?
U javnosti je nedavno odjeknula vest da su aktuelni učesnik rijalitija „Zadruge 3“ Vladimir Tomović i bivša učesnica i popularna pevačica Sara Reljić u tajnoj ljubavnoj vezi.

Kako se spekulisalo u medijima, njih dvoje su navodno zajedno već pet meseci, a kako bi se održali i nakon njegovog izlaska iz rijalitija, postigli su dogovor šta on sme tamo da radi, a šta ne.

U prilog ovim pričama išla je i navodna izjava Vladimira Tomovića da ga napolju čeka neko jako važan, čija je bilska osoba ušla sa njim u rijaliti, a sada je Sara rešila da sve demantuje i prekine glasine.
– Napolju me čeka jedna devojka do koje mi je jako stalo. Postojala je mogućnost da i ona uđe u rijaliti, ali je zbog posla to odbila. Ušao je neko njoj blizak. Voleo bih da me čeka napolju. Mi smo se dogovorili da me čeka ako ja nešto ne us*rem, osim onoga za šta smo se dogovorili da smem – rekao je tada Vladimir tokom odgovora na pitanje novinara, koji su odmah povezali da je u pitanju Sara, pošto je njen rođeni brat Filip Reljić jedan od aktuelnih učesnika popularnog rijalitija. Sara je bila gost portala „Srbija Danas“ na Sajmu medija, pa je ekskluzivo otkrila sve o odnosu sa Tomovićem.

– To nije istina, ja njega ni ne poznajem. Razmenili smo samo nekoliko poruka preko Instagrama i to je sve – bila je jasna Reljićeva.

U intervjuu za naš portal ona se osvrnula i na svoje učešće u „Zadruzi 1“, pa je otkrila i da li planira da ponovo uđe u rijaliti i pomrsi konce aktuelnim učesnicima:
– Zadovoljna sam svojim učešćem u „Zadruzi 1“, ali moram reći da mi je napolju mnogo lepše. Ne planiram da se vraćam tamo nikad više u životu. Nisam se tamo snašla za tih 10 meseci koje sam provela, a i baš mi je lepo napolju – otkrila je Sara.
Ispod pogledajte našu galeriju sa „Sajma medija“.

Tagged

One Comment on “ŠOK: ONA postaje NOVA učesnica ZADRUGE! Neće im BITI lako kad je VIDE!”

 1. Здесь вы можете заказать копию любого сайта под ключ, недорого и качественно, при этом не тратя свое время на различные программы и фриланс-сервисы.

  Клонированию подлежат сайты как на конструкторах, так и на движках:
  – Tilda (Тильда)
  – Wix (Викс)
  – Joomla (Джумла)
  – WordPress (Вордпресс)
  – Bitrix (Битрикс)
  и т.д.
  телефон 8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp
  Копируются не только одностраничные сайты на подобии Landing Page, но и многостраничные. Создается полная копия сайта и настраиваются формы для отправки заявок и сообщений. Кроме того, подключается админка (админ панель), позволяющая редактировать код сайта, изменять текст, загружать изображения и документы.

  Здесь вы получите весь комплекс услуг по копированию, разработке и продвижению сайта в Яндексе и Google.

  Хотите узнать сколько стоит сделать копию сайта?
  напишите нам
  8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.