ŠTA MI JE S RUKOM, MNOGO BOLI? VIDEO SAM DA JOJ JE RUKAV PRAZAN: Jeziva ispovest vozača Hitne koji je pomogao DEI!

Voditeljka „Jutarnjeg programa“ na „Pinku“ Dea Đurđević juče je rano ujutru doživela saobraćajku na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju. Usledila je višečasovna operacija, a Dea je sve veoma hrabro podnela. Ruku joj je prišio tim lekara na VMA.

Zahvaljući vozaču beogradske Hitne pomoći, Dušanu Vranješeviću juče je sprečena još veća tragedija kod bolnice „Dr Dragiša Mišović“, pišu beogradski mediji.

Dušan je iskusni radnik Hitne, koji prevozi pacijente na dijalizu pune 24 godine, prvi je pritekao u pomoć kada je voditeljki Dei Đurđević autobus otkinuo ruku, a onda je na neverovatan način spasio i policajca koji se zadesio na mestu nesreće.

Dušan je veoma skroman, međutim, imao je samo jednu molbu – da se ne eksponira, ali nam je dr Sergej Pantić, pomoćnik direktora Hitne pomoći otkrio kako je izgledao herojski podvig ovog vozača.

– Dušan je juče, igrom slučaja, prevozio pacijente na dijalizu u „Dr Dragiša Mišović“ baš kada je došlo do nezgode. Odmah je izašao i prvi prišao da pomogne povređenima. Upozorio je policajce da je klizavo, a ubrzo posle toga i sam je ugledao kako neki auto proklizava i nekontrolisano ide na policajca koji stoji na ulici. Odmah se bacio da ga skloni i bukvalno mu je u sekundi spasao život – priča za Telegraf dr Pantić.

U pomoć je među prvima priskočila i jedna medicinska sestra iz „Dr Dragiša Mišović“. Dušan je ispričao kolegama da je Dea bila neverovatno hrabra i da nije pustila ni suzu.

3 Comments on “ŠTA MI JE S RUKOM, MNOGO BOLI? VIDEO SAM DA JOJ JE RUKAV PRAZAN: Jeziva ispovest vozača Hitne koji je pomogao DEI!”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.