ZVEZDIN DZELAT DOLAZI NA MARAKANU: Pojacanje u napadu stize iz Bordoa

Pregovori traju već nekoliko dana, a jedino je preostalo da se usaglasi plata napadača koja je visoka za budžet šampiona Srbije.

Svesni su u Crvenoj zvezdi da se nalaze na dobroj poziciji u Evropi, i da bi eliminacija Spartaka iz Trnave donela sigurno učešće u Ligi Evrope, a za taj čin i skok iznad Slovaka potreban je još jedan esktra adut.

Crveno-beli pokušavaju da do ponedeljka dovedu napadača, i posle poslednje ponude Špancu Kondeu iz Janjine čekajući rasplet okrenuli su se drugom rešenju. Kao što je HotSport najavio pre dve nedelje „meta“ je ponovo Džonatan Kafu iz Bordoa. Brazilac je pre dve godine u dresu Ludogoreca praktično sam eliminisao Zvezdu i plaćen je 7,5 miliona evra.

U Francuskoj nema status prvog napadača i rukovodstvo šampiona Srbije je obavilo niz razgovora sa njegovim menadžmentom. Šanse postoje ukoliko se utanači plata za „karioku“ koji je jedan od najplaćenijih igrača kluba za koji igraju Vukašin Jovanović i Milan Gajić.

U principu pozajmica nije problem ukolko Zvezda postigne dogovor sa igračem za kog najmanje treba izdvojiti 800.000 evra plus bonusi. Ipak, sve može da se naplati igranjem grupne faze Lige Evrope ili Lige šampiona, što je cilj ekipe Vladana Milojevića.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.