VRELA AKCIJA: Đekson želi da prisustvuje seksu Mine i Tome (VIDEO)

Haos!

Otkako su Nemanja Đerić Đekson i Mina Vrbaški prekinuli svoju ljubavnu romansu, ova ukućanka nije želela da samuje, pa se odmah bacila u zagrljaj novom ukućaninu Tomislavu Paniću, sa kojim je čak i delila postelju. Dok su svi zadrugari spavali mirnim snom, Đekson je sa svojom cimerkom Kristinom Kockar boravio u dnevnoj sobi, jer nije želeo da smeta bivšoj devojci da razmenjuje nežnosti sa Tomislavom, pritom ne znajući da su oni već do tada imali seks.

– Ona to namerno radi, dobra je ona klinka, nije ona zla. Ona je meni rekla „Videćeš šta je igra“. Ja sam kriv, trebalo je da iskuliram lagano – rekao je Nemanja.

– To je baš bezobzirno. Njega boli uvo. Idi tamo, spavaj. Tamo spavaš, j*bote – pružala mu je podršku Kija.

zadruga

– Ako on leži tamo, mogu ja ovde, šta je problem? Možda lik voli ujutru da k*ra, ja volim. Meni ne bi bio problem da se je*u, samo ne znam kako to izgleda napolju. Ja bih mu dodao i vlažne maramice. Meni se ona više ne je*e. Dovedite mi neku drugu koja hoće i je*aću je. Nije mi zanimljiva. Koja će druga da mu da sem nje – pričao je Đekson.

Đekson je otvoreno pričao sa Kijom o Mini i jasno stavio do znanja da ona njemu ništa više ne znači, već je samo želeo da zadovolji seksualne potrebe.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku:

loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.