OD NJE ZA ROĐENDAN NIJE DOBIO NIŠTA! Miki Đuričić otvorio dušu i priznao šta OSEĆA PREMA KIJI! (VIDEO)

Značilo mu je što je Kockareva bila uz njega za rođendan.

Miki Đuričić je sinoć proslavio svoj 41. rođendan sa svojim cimerima, a čestitke mu je uputilo i Drvo mudrosti. Miki je uputio sve pohvale i zahvalnicu za sva pisma koja je dobio. On je naročito pohvalio Kristinu Kockar i Milana Miloševića koji su bili najveseliji na sinoćnoj žurki,  a potom i prokomentarisao pismo koje je dobio, a odnosilo se na njegov odnos sa Kijom.

Nema tu ništa, mi samo flertujemo. Meni se ona dopada fizički, priča mi tamo gde je živela, putovala. Nisam se ja zaljubio, ljudi greše, kada je normalna, ja volim da pričam sa njom… Činjenica je da meni u poslednje vreme prija društvo dotične osobe. Jednostavno ti neko prija, da popričamo malo. Ponekad mi se žena nasmeje, ja napravim iznenađenje, jer mi je dosadno – otvorio je dušu Miki Drvetu i dodao da je ona jedna od retkih koja mu nije kupila poklon za rođendan, ali joj to nije zamerio.

Stari rijaliti igrač je poznat po tome što odlično ume da proceni svoje cimere, a ovom prilikom je i prokomentarisao šta misli o novom ljubavnom paru Mini Vrbaški Tomislavu Paniću, kao i kako to sve podnosi Nemanja Đerić Đekson. 

Zaljubila se kao konj. Zgazila je Đeksona u glavu. Zaljubila se u Tomu, ali je slaba na ovoga (Nemanju). Čim muškarac ima potrebu da vređa, znači da mu je stalo, kad si ravodušan, baš te briga, ne pominješ je. Đekson mi je sipmatičan postao, kao ranjeni orao – rekao je kroz smeh Miki.

 

Šta je Đuričić rekao o ostalim ukućanima, detaljnije možete pogledajte u narednom video-snimku.

loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.