KRAJ: Miki smiruje situaciju i savetuje, ali Đekson REAGOVAO KAKO NE TREBA! Jadna Mina (VIDEO)


Sad je već ozbiljno!


U toku dana bilo je mnogo žestokih rasprava povodom raskida Mine Vrbaški i Nemanje Đerića Đeksona, a brutalna rasprava nastala je kada je Mina izjavila da je ona njega ostavila. Đekson je satima pokušavao da objasni da to nije istina, a na kraju je odlučio da porazgovara sa onim ko bi ga sigurno razumeo i ko bi mu verovao, a to je bio Miki Đuričić.

– Kad je bila napolju radila je fascinantne stvari kako bi privukla moju pažnju. Govorio sam joj da pali, pa dođe Anabela da mi priča, ja joj govorim da me ne zanima. Pa je dolazila Draginja, Slobina mama da mi kaže da je ne ostavljam. To je bolest. Ja ti se kunem, ne bih ja toliko prs’o. Ja sam reko da neću da je vozam. Ja sam na svoj način rekao da se zaljubljujem, sprdao se – pričao je Đekson.

zadruga

– Ti se od početka prema njoj ponašaš kao prema… – rekao mu je Miki.

– Ovog puta kad se vratila u „Zadrugu“, bez obzira na sve što se o njoj pričalo, ja sam uradio sve suprotno od onoga što su novine pisale o njoj. Poludeo sam od rijalitija – bio je besan Đekson.

Povrh svega što mu je Đekson rekao, Mikiju jedna činjenica nije bila jasna.

– Ja gledam sa strane to. Ovako: Zašto čovek koji želi da raskine sa devojkom ljuti se zbog toga što je šetala sa njim – pitao je Miki.

– Ali, ja nisam ljut! Neću da pomislim na to! Ja nikad nisam bio ljubomoran! Milan je bio umešan u neke priče. Meni je žao, jer sam ja hteo da je uzdignem ovog puta! Neću da ispadne da je Đekson sa nekom nebitnom klinkom, ja sam ozbiljan. Anđela ima 300 000 pratilaca. Nemam ništa protiv nje, nije ona loša osoba. Ona meni jeste draga, ali brate…ona meni dolazi u wc svako jutro, ja je izbacim napolje. Juče došla za sto i kaže mi da smo kvit, sve je kul, ja sam joj rekao da se skloni i da nađe sebi novo mesto i to je to – rekao je Đekson.

BUKNUO ŽESTOK SUKOB U ZADRUZI: Vika i dreka, SVI umešani! Prebacio joj laži i… PRAVO U OČI! (VIDEO)

zadruga

– A, ti devojke gledaš po broju pratilaca – pitao je Miki?

– Ne, brate, samo ti kažem da je sve ovo mnogo smešno – rekao je za kraj Đekson.

Da li je Đekson zaista bio iskren ili je pokušao da sakrije sujetu zbog Mininog poteza, procenite sami:

loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.